ΟΜΑΔΑ

 

   Ευστράτιος Π. Παπάνης

   Επιστημονικά Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Ευστράτιος Π. Παπάνης γεννήθηκε στην Αγιάσο Λέσβου το 1969. Σπούδασε Ψυχολογία, Παιδαγωγική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε Μεταπτυχιακό δίπλωμα ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Reading της Μ. Βρετανίας. Παράλληλα έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης στο γνωστικό αντικείμενο της Παιδαγωγικής. Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Θράκης και Ιωαννίνων και σχεδόν σε όλα τα ιδιωτικά κολέγια της Αθήνας. Σήμερα είναι Μόνιμος Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο Μέθοδοι Εμπειρικής Κοινωνικής Έρευνας. Διετέλεσε επιστημονικά υπεύθυνος σε πλήθος κοινωνικών, επιμορφωτικών δράσεων και ερευνητικών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ιδρύματος «Θεομήτωρ», Πρόεδρος της Ακαδημίας των Πολιτών και σήμερα είναι Πρόεδρος του Μουσείου – Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη - Teriade. Έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει εκδώσει δεκατέσσερα βιβλία μεταξύ των οποίων «Αυτοεκτίμηση, Θεωρία και Αξιολόγηση» και «ο Θαμπωμένος καθρέφτης του εαυτού».

   Γεώργιος Κορρές

   Αναπληρωτής Επιστημονικά Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

O κ. Γεώργιος Κορρές είναι Καθηγητής στο Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου και διετέλεσε Διευθυντής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: «Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός Χώρου» την χρονική περίοδο 2015-2018, ενώ είναι Διευθυντής στο Εργαστήριο Οικονομικής Γεωγραφίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης & Χωροταξικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς επίσης και συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ‘Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων (Οικονομία του Πολιτισμού, ΔΠΜ60)’ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας (University of Nicosia), στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ (University of Newcastle, Centre of Urban and Regional Development Studies, CURDS), και στο Πανεπιστήμιο του Λιντς (University of Leeds).  Στο παρελθόν έχει συνεργασθεί με το ΤΕΙ Αθηνών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Πάτρας, Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο του Σάαρλαντες. Αποφοίτησε από το Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Arts) στο Πανεπιστήμιο του Εσσεξ (University of Essex). Συνέχισε τις διδακτορικές σπουδές του (Ph.D. in Economics) στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Queen Mary and Westfield College, Universityof London). Οι μεταπτυχιακές και διδακτορικές του σπουδές, για την κατάκτηση του Μάστερ και του Διδακτορικού του Διπλώματος, χρηματοδοτήθηκαν με υποτροφίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), αντίστοιχα. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα έγκεινται στον χώρο των επενδύσεων, της βιομηχανικής οργάνωσης, της οικονομικής ανάπτυξης, της οικονομικής πολιτικής και οικονομικής θεωρίας, όπου έχει δημοσιεύσει αρκετές μελέτες, περί τα 200 επιστημονικά άρθρα με κριτές καθώς επίσης έξι βιβλία στα Αγγλικά με διεθνείς εκδοτικούς οίκους, όπως: MacMillan-Palgrave Press, Springer, Edward & Elgar, IGI Global, Ashgate Publishers, Nova-Publishers, κλπ., ενώ συμμετέχει σε πολλές επιστημονικές επιτροπές, ως κριτής σε διεθνή περιοδικά, και είναι υπεύθυνος έκδοσης του επιστημονικού περιοδικού ‘Journal of Regional Socio-Economic Issues’.

   Ανδρομάχη Μπούνα

Η Ανδρομάχη Μπούνα σπούδασε Κοινωνική Ανθρωπολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και διδακτορικού διπλώματος στο πεδίο της «Κοινωνιολογίας του Φύλου» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υπήρξε ακαδημαϊκός υπότροφος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σήμερα είναι διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου διδάσκει θέματα ταυτότητας φύλου και κοινωνιολογίας της οικογένειας. Παράλληλα, είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου - η έρευνά της επικεντρώνεται στη «Σχολική βία με βάση τη σεξουαλική ταυτότητα στην Ελλάδα και την Αλβανία». Έχει λάβει μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και έχει εκδώσει τρία βιβλία για θέματα φύλου: Η Κερασοβίτισσα Μάνα. Από τα χρόνια της τουρκοκρατίας μέχρι σήμερα. Ιστορική, κοινωνική, πολιτισμική και ανθρωπολογική προσέγγιση (Δημοσιεύσεις Δωδώνη, 2017), Η Κερασοβίτισσα Νύφη. Ιστορίες ζωής και ανθρωπολογική ανάλυση (Εκδόσεις Δωδώνη, 2019) και Η διαμόρφωση της έμφυλης ταυτότητας. Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου (Εκδόσεις Πεδίο, 2019).

   Ειρήνη Καραμπάση

Η Ειρήνη Καραμπάση γεννήθηκε στο Πλωμάρι της Λέσβου το 1980. Πήρε το πτυχίο του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002 και έκτοτε εργάζεται ως μόνιμη νηπιαγωγός στη Μυτιλήνη. Είναι κάτοχος του διπλώματος της διετούς Μετεκπαίδευσης στις Επιστήμες  της   Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών, του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Έρευνα για την Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και των υπολογιστών. Εργάζεται ως Εκπαιδεύτρια στα Ετήσια Επαγγελματικά Προγράμματα του ΚΕ. ΔΙ. ΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το 2017 με γνωστικά αντικείμενα, την Παιδοψυχολογία, Κοινωνιολογία, την Σχολική Ψυχολογία και Ειδική Αγωγή. Έχει υπάρξει μέλος επιστημονικών και οργανωτικών επιτροπών διημερίδων και θερινών σχολείων, έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων σε  επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετέχει με πάρα πολλές εισηγήσεις σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Τέλος, έχει διοργανώσει και συμμετέχει σε πολλά Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων και δράσεις.

   Ελένη Πρασσά

Η Ελένη Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010 - 2014), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Έρευνα για Τοπική Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή» και υποψήφια διδάκτωρ Κοινωνιολογίας. Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και πιστοποίηση Vellum Cambridge στη χρήση υπολογιστών.
Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων. Υπήρξε μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής κοινότητας του περιοδικού «Journal of Regional and Socio-Economics Issues». Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Ιωαννίνων ως εκπαιδεύτρια και διοικητική γραμματέας στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα.Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Εγκληματολογίας, Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας. Την τρέχουσα περίοδο διδάσκει και εργάζεται ως γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Σοφία Πακλατζόγλου

Η Σοφία Πακλατζόγλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2007 - 2011) και του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2012 - 2016), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην σχολική ετερότητα και υποψήφια διδάκτωρ Θεολογίας. Γνωρίζει αγγλικά, ιταλικά και πληροφορική ενώ έχει πτυχίο επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και του συστήματος γραφής και ανάγνωσης ατόμων με προβλήματα όρασης - Braille. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων. Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στο πεδίο της δια βίου μάθησης, καθώς φροντίζει να επιμορφώνεται συνεχώς στα πεδία της Διαπολιτισμικής Εκπαίδεσης, της Παιδαγωγικής, της Ειδικής Αγωγής και της Συμβουλευτικής. Στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ της αρέσει το θέατρο, η μουσική και ο κινηματογράφος. Επιπλέον συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις και αποτελεί ενεργό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την τρέχουσα περίοδο διδάσκει και εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Αικατερίνη Μπαλάσα

Η Αικατερίνη Μπαλάσα γεννήθηκε στην Κω. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και έχει Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ερευνητικά προγράμματα ως διοικητική γραμματέας και αργότερα στη μη κερδοσκοπική εταιρεία Ακαδημία των Πολιτών. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ως μόνιμη γραμματέας στο Πρωτοδικείο Κω. Διετέλεσε επιστημονική γραμματεία στην έκδοση του επιστημονικού περιοδικού Σύγχρονη Κοινωνία, Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία (2008-2012) και έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια. Επίσης, έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων, θερινών σχολείων και άλλων επιμορφωτικών και κοινωνικών δράσεων. Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ ομιλεί επιπλέον με επάρκεια τα αγγλικά. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL Expert στη χρήση υπολογιστών. Έχει εκδώσει το Βιβλίο Συμβουλευτική μέσω διαδικτύου (2011), μαζί με τον Μόνιμο Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας Παπάνη Ευστράτιο, ενώ έχει επιμεληθεί την έκδοση τόμων και πρακτικών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Συμβουλευτικής, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

   Τερέζα Ζωγοπούλου

 

Η Τερέζα Ζωγοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας (2010-2014) και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Ευρωπαϊκές κοινωνίες και Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» του Πανεπιστημίου  Αιγαίου. Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών και πολύ καλή γνώση της πληροφορικής και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Έχει εργαστεί στο Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus⁺ 2016. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Ελισσάβετ Γκινάλα

 

Η Ελισσάβετ Γκινάλα γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με Παιδαγωγική Επάρκεια (ΑΣΠΑΙΤΕ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης: Έρευνα για την Τοπική Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή, του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά, έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων. Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της κοινωνιολογίας και της εκπαίδευσης, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το ελεύθερο σχέδιο. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Πηνελόπη Πουλερού

 

Η Πηνελόπη Πουλερού γεννήθηκε στη Χίο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2000-2004) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη διδακτική της Γαλλικής γλώσσας ως δεύτερης και ξένης και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και πληροφορική. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε συνέδρια και ημερίδες και έχει υποστηρίξει οργανωτικά την υλοποίηση συνεδρίων. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Ιωάννα Δεληγεωργίου

 

Η Ιωάννα Δεληγεωργίου γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση. Γνωρίζει αγγλικά και πληροφορική, ενώ έχει  συμμετάσχει οργανωτικά στην υλοποίηση συνεδρίων και επιστημονικών ημερίδων. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Πηνελόπη Αλιάγα

 

Η Πηνελόπη Αλιάγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και της πληροφορικής. Έχει υποστηρίξει οργανωτικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Κοινωνιολογίας,της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Mαρία - Ειρήνη Αναγνωστοπούλου

 

Η Μαρία - Ειρήνη Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας, του Πανεπιστημίου  Αιγαίου (2010-2014). Στα πλαίσια του μαθήματος  “Πρακτική Άσκηση" πραγματοποίησε πρακτική στον όμιλο "Ogilvy" και συγκεκριμένα στην Διαφημιστική εταιρεία  Bold. Επίσης το χρονικό διάστημα 2015-2016 εργάστηκε στην εταιρεία δημοσίων  σχέσεων του ίδιου ομίλου εν ονόματι Αsset. Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει καλή γνώση των αγγλικών. Τον Ιανουάριο του 2017 εντάχθηκε στην ομάδα της γραμματειακής υποστήριξης των εξ αποστάσεως προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί για εκείνη το πεδίο της Ψυχολογίας, του Μάρκετινγκ και  της Συμβουλευτικής (coaching). Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με  το διάβασμα και την γυμναστική. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Σταυρούλα Βεγιάζη

 

Η Σταυρούλα Βεγιάζη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη Λέσβου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2011-2015). Στα πλαίσια των μαθημάτων “Θεωρίες Εκπαιδευτικών Οργανισμών: Εκπαιδευτική πολιτική και διοίκηση της εκπαίδευσης” και  “Διδακτική της Γλώσσας: Το γλωσσικό μάθημα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Θεωρία και πράξη της διδασκαλίας” πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε ΓΕΛ Λύκειο. Με κατατακτήριες εξετάσεις εισάγεται στο τμήμα Κοινωνιολογίας, σχολής Κοινωνικών επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2016). Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών και καλή γνώση των γαλλικών. Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Ψυχολογίας,της Παιδαγωγικής, της Φιλοσοφίας, της  Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής (coaching). Στο ελεύθερο χρόνο της παραδίδει μαθήματα αρχαίας ελληνικής γλώσσας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου και ασχολείται με παραδοσιακή μουσική και χορό. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Μαρία - Μαρίνα Διανέλλου

 

Η Μαρία Μαρίνα Διανέλλου γεννήθηκε στο Βόλο. Είναι τελειόφοιτη στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου που εδρεύει στη Μυτιλήνη. Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών, της πληροφορικής και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Στον ελεύθερο της χρόνο συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις και αποτελεί ενεργό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Ραφαηλία Πράτσου

 

Η Ραφαήλια Πράτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγιάσο της Λέσβου. Φοίτησε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Βόλο. Ασχολήθηκε με το θέατρο και συμμετείχε στην θεατρική ομάδα του Πανεπιστήμιου και στην ομάδα του Judo. Τα ενδιαφέροντά της εστιάζονται στον χορό, την μουσική  και την δια βίου εκπαίδευση καθώς σκοπεύει στην διαρκή διεύρυνση των γνώσεών της στα αντικείμενα της ειδικής αγωγής και της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Κατά το διάστημα αυτό εκπαιδεύεται ως ασκούμενη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Ιωάννης Σακαράκας

 

Ο Ιωάννης Σακαράκας γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτος το Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής (Πάντειο Πανεπιστήμιο), ενώ γνωρίζει αγγλικά  και πληροφορική. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Τερέζα Πρασσά

 

Η Τερέζα Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Ε. Π. Α. Σ.  Ο.Α.Ε.Δ. με ειδίκευση στον τομέα της υποστήριξης συστημάτων υπολογιστικών συστημάτων. Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώσης των αγγλικών και της Πληροφορικής. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με την Εγκληματολογία, Παιδοψυχολογία και την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνη τεχνικής υποστήριξης στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τεχνικός Υπεύθυνος:

Παναγιώτης Λουλαδέλης

Πτυχιούχος Πληροφορικής (Α.Ε.Ι.), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην "Πολιτισμική Πληροφορική & Επικοινωνία", email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2251036547 και 2251036566, fax. 2251036548, Βιογραφικό: http://el-emke.aegean.gr/ext-files/gr-cv/cv-Louladelis-Panayiotis.pdf

Καθηγητές Προγραμμάτων

ΜΕΛΗ ΔΕΠ

 • ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 • ΚΑΒΡΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 • ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 • ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ, ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 • ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
 • ΛΑΓΙΟΥ ΑΡΕΤΗ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 • ΠΕΠΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ
 • ΡΟΥΣΗ - ΒΕΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ι., ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, MSC, PHD, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ Π.Θ.
 • ΣΑΛΜΟΝΤ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Τ. ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
 • ΣΚΑΝΑΒΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 • ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, POSTDOC ON AUTISM, PHD, MED ASSISTANT PROFESSOR - AUTISM SPECTRUM DISORDERS UNIVERSITY OF MACEDONIA. DEPARTMENT OF EDUCATIONAL AND SOCIAL POLICY

ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ – ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου απασχολούν πάνω από 100 διδάσκοντες, οι οποίοι πληρούν όλα τα ακαδημαϊκά κριτήρια για διδασκαλία σε ενήλικες.


© 2023 psichologia.gr. All Rights Reserved. Designed by Kosnet.gr