Εναρκτήριες Επισημάνσεις: Επαγ…

Εναρκτήριες Επισημάνσεις Το Πανεπιστήμιο ΑιγαίουΙδρύθηκε το 1984 και σήμερα, τριάντα πέντε χρόνια μετά, λειτουργεί με 17...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΕΝΑΣ ΚΑΙ…

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Κέντρο διά βίου Μάθησης Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ 31/03/2019 ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΘΕΣΜΟΣ...

Αναλυτική Παρουσίαση 35 Επαγγε…

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων Τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη της...

Σύγχρονες Έρευνες Παιδοψυχολογ…

Σύγχρονες Έρευνες Παιδοψυχολογίας   Το παρόν βιβλίο ‘Σύγχρονες Έρευνες στην Παιδοψυχολογία: Θεωρία και Πρακτικές’ προσφέρει μια εις...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: Eπαγγελμ…

Τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: Επίσημες…

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων Τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη της...

Δράσεις των Προγραμμάτων Συμβο…

Μια νέα πολυεπίπεδη συνεργασία ανάμεσα στα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ της μεγαλύτερ…

Αγαπητές-οι επιμορφούμενες-οι, Καθώς πλησιάζει η στιγμή της έναρξης για την μεγαλύτερη δωρεάν επιμόρφωση σε 55 πόλεις...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΤΡΙΜΗΝΑ …

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ΤΡΙΜΗΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την...

Σχετικά με μας

Σχετικά με μας (1)

Η ομάδα μας

Επιστημονικά Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής

Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου Ευστράτιος Παπάνης

papanis.jpg

Ο Ευστράτιος Παπάνης γεννήθηκε στην Αγιάσο Λέσβου το 1969 σπούδασε ψυχολογία Παιδαγωγική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Reading της Μ. Βρετανίας. Παράλληλα έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης στο γνωστικό αντικείμενο της Παιδαγωγικής.

Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Θράκης και Ιωαννίνων και σχεδόν σε όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας. Σήμερα είναι μόνιμος Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο μέθοδοι εμπειρικής κοινωνικής έρευνας.

Έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει εκδώσει δεκατέσσερα βιβλία μεταξύ των οποίων αυτοεκτίμηση θεωρία και αξιολόγηση και ο θαμπωμένος καθρέφτης του εαυτού.

 prassa

Ελένη Πρασσά

Η Ελένη Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010 - 2014), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Έρευνα για Τοπική Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή» και υποψήφια διδάκτωρ Κοινωνιολογίας.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και πιστοποίηση VellumCambridge στη χρήση υπολογιστών.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Υπήρξε μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής κοινότητας του περιοδικού «JournalofRegionalandSocio-EconomicsIssues».

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Ιωαννίνων ως εκπαιδεύτρια και διοικητική γραμματέας στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Εγκληματολογίας, Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως αναπληρώτρια επιστημονικά υπεύθυνη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 \paklatz

Σοφία Πακλατζόγλου

Η Σοφία Πακλατζόγλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2007 - 2011) και του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2012 - 2016), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην σχολική ετερότητα και υποψήφια διδάκτωρ Θεολογίας.

Γνωρίζει αγγλικά, ιταλικά και πληροφορική ενώ έχει πτυχίο επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και του συστήματος γραφής και ανάγνωσης ατόμων με προβλήματα όρασης - Braille.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονταιστο πεδίο της δια βίου μάθησης, καθώς φροντίζει να επιμορφώνεται συνεχώς στα πεδία της Παιδαγωγικής, της Ειδικής Αγωγής και της Συμβουλευτικής.

Στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ της αρέσει το θέατρο, η μουσική και ο κινηματογράφος.

Την τρέχουσα περίοδο διδάσκει και εργάζεταιως γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

aliaga

Πηνελόπη Αλιάγα

Η Πηνελόπη Αλιάγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και της πληροφορικής.

Έχει υποστηρίξει οργανωτικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Κοινωνιολογίας,της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής.

Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

anagnost

Mαρία Αναγνωστοπούλου

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010-2014).

Στα πλαίσια του μαθήματος “Πρακτική Ασκηση" πραγματοποίησε πρακτική στον όμιλο "Ogilvy" και συγκεκριμένα στην Διαφημιστική εταιρεία Bold. Επίσης το χρονικό διάστημα 2015-2016 εργάστηκε στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων του ίδιου ομίλου εν ονόματι Αsset.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει καλή γνώση των αγγλικών.

Τον Ιανουάριο του 2017 ενταχθηκε στην ομάδα της γραμματειακής υποστήριξης των εξ αποστάσεως προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί για εκείνη το πεδίο της Ψυχολογίας, του Μάρκετινγκ και της Συμβουλευτικής (coaching).

Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το διάβασμα και την γυμναστική.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tereza

Τερέζα Ζωγοπούλου

Η Τερέζα Ζωγοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας (2010-2014) και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Ευρωπαϊκές κοινωνίες και Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών, της πληροφορικής και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Έχει εργαστεί στο Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus⁺ 2016.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

stavr

Σταυρούλα Βεγιάζη

Η Σταυρούλα Βεγιάζη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη Λέσβου.Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2011-2015).

Στα πλαίσια των μαθημάτων “Θεωρίες Εκπαιδευτικών Οργανισμών: Εκπ/κή πολιτική και διοίκηση της εκπαίδευσης” και “Διδακτική της Γλώσσας: Το γλωσσικό μάθημα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Θεωρία και πράξη της διδασκαλίας” πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε ΓΕΛ Λύκειο.

Με κατατακτήριες εξετάσεις εισάγεται στο τμήμα Κοινωνιολογίας, σχολής Κοινωνικών επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2016).

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών και καλή γνώση των γαλλικών.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Ψυχολογίας,της Παιδαγωγικής, της Φιλοσοφίας, της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής (coaching).

Στο ελεύθερο χρόνο της παραδίδει μαθήματα αρχαίας ελληνικής γλώσσας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου και ασχολείται με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

elissavet

Ελισάβετ Γκινάλα

Η Ελισάβετ Γκινάλα γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας με αντικείμενο την Έρευνα στη τοπική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά, έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της κοινωνιολογίας και της εκπαίδευσης, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το ελεύθερο σχέδιο.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

papaioannou

Μαρίζα Παπαϊωάννου

Η Μαρία- Ζωή Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ειδικότερα όσον αφοράτην εκπαιδευτική διδασκαλία, τη διοργάνωση συνεδρίων, τις προωθητικές ενέργειες και την εισήγηση στα συνέδρια (14 μήνες).

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, γνωρίζει τα γαλλικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον της αποτελεί το πεδίο της δια βίου μάθησης, καθώς επιμορφώνεται συνεχώς.

Στον ελεύθερο της χρόνο συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tapini

Χρύσα Ταπίνη

Η Χρύσα Ταπίνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, γνωρίζει καλά αγγλικά, ενώ διαθέτει πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει συμμετάσχει στο Summer School και σε πολλά σεμινάρια.

Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, κατέχοντας Συστατική επιστολή και βεβαίωση εμπειρίας στην διδασκαλία εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες και ιδιαίτερα σε μαθητές που παρουσιάζουν σύνδρομο Διάχυτης Αναπτυξιακής Διαταραχής.

Τα πνευματικά και ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα είναι η Παιδοψυχολογία, τα Παιδαγωγικά και η Ειδική Αγωγή. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα είναι ο χορός, το θέατρο και μουσικές παραστάσεις.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως Κοινωνιολόγος στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επιπλέον, εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tery

Τερέζα Πρασσά

Η Τερέζα Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Ε. Π. Α. Σ. Ο.Α.Ε.Δ. με ειδίκευση στον τομέα της υποστήριξης συστημάτων υπολογιστικών συστημάτων.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώσης των αγγλικών και της Πληροφορικής.

Έχει λάβει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με την Εγκληματολογία, Παιδοψυχολογία και την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνη τεχνικής υποστήριξης στα Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 karabasi

Ειρήνη Καραμπάση

Η Ειρήνη Καραμπάση γεννήθηκε στο Πλωμάρι της Λέσβου. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Κοινωνιολογίας "Έρευνα για την ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή". Εργάζεται ως εκπαίδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση νομού Λέσβου απο το 2003. Είναι υπ. διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τμήμα Κοινωνιολογίας. Συμμετείχε σε πλήθος ερευνών και έχει συγγράψει το βιβλίο Coaching και Συμβουλευτική.

balasa

Κατερίνα Μπαλάσα

Η Αικατερίνη Μπαλάσα γεννήθηκε στην Κω.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας και έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ερευνητικά προγράμματα ως διοικητική γραμματέας και αργότερα στη μη κερδοσκοπική εταιρεία Ακαδημία των Πολιτών.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματειακή υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως δημοσιογράφος σε ηλεκτρονική εφημερίδα.

Διετέλεσε επιστημονική γραμματεία στην έκδοση του επιστημονικού περιοδικού Σύγχρονη Κοινωνία, Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία (2008-2012) και έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια. Επίσης, έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ ομιλεί επιπλέον με επάρκεια τα αγγλικά. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει εκδώσει το Βιβλίο Συμβουλευτική μέσω διαδικτύου (2011), μαζί με τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας Παπάνη Ευστράτιο, ενώ έχει επιμεληθεί την έκδοση τόμων και πρακτικών.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

Εργάζεται ως διευθύντρια των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Ποιοι είμαστε

Η ομάδα μας

Επιστημονικά Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής

Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου Ευστράτιος Παπάνης

papanis.jpg

Ο Ευστράτιος Παπάνης γεννήθηκε στην Αγιάσο Λέσβου το 1969 σπούδασε ψυχολογία Παιδαγωγική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Reading της Μ. Βρετανίας. Παράλληλα έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης στο γνωστικό αντικείμενο της Παιδαγωγικής.

Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Θράκης και Ιωαννίνων και σχεδόν σε όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας. Σήμερα είναι μόνιμος Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο μέθοδοι εμπειρικής κοινωνικής έρευνας.

Έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει εκδώσει δεκατέσσερα βιβλία μεταξύ των οποίων αυτοεκτίμηση θεωρία και αξιολόγηση και ο θαμπωμένος καθρέφτης του εαυτού.

 prassa

Ελένη Πρασσά

Η Ελένη Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010 - 2014), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Έρευνα για Τοπική Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή» και υποψήφια διδάκτωρ Κοινωνιολογίας.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και πιστοποίηση VellumCambridge στη χρήση υπολογιστών.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Υπήρξε μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής κοινότητας του περιοδικού «JournalofRegionalandSocio-EconomicsIssues».

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Ιωαννίνων ως εκπαιδεύτρια και διοικητική γραμματέας στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Εγκληματολογίας, Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως αναπληρώτρια επιστημονικά υπεύθυνη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 paklatz

Σοφία Πακλατζόγλου

Η Σοφία Πακλατζόγλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2007 - 2011) και του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2012 - 2016), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην σχολική ετερότητα και υποψήφια διδάκτωρ Θεολογίας.

Γνωρίζει αγγλικά, ιταλικά και πληροφορική ενώ έχει πτυχίο επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και του συστήματος γραφής και ανάγνωσης ατόμων με προβλήματα όρασης - Braille.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονταιστο πεδίο της δια βίου μάθησης, καθώς φροντίζει να επιμορφώνεται συνεχώς στα πεδία της Παιδαγωγικής, της Ειδικής Αγωγής και της Συμβουλευτικής.

Στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ της αρέσει το θέατρο, η μουσική και ο κινηματογράφος.

Την τρέχουσα περίοδο διδάσκει και εργάζεταιως γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

aliaga

Πηνελόπη Αλιάγα

Η Πηνελόπη Αλιάγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και της πληροφορικής.

Έχει υποστηρίξει οργανωτικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Κοινωνιολογίας,της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής.

Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

anagnost

Mαρία Αναγνωστοπούλου

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010-2014).

Στα πλαίσια του μαθήματος “Πρακτική Ασκηση" πραγματοποίησε πρακτική στον όμιλο "Ogilvy" και συγκεκριμένα στην Διαφημιστική εταιρεία Bold. Επίσης το χρονικό διάστημα 2015-2016 εργάστηκε στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων του ίδιου ομίλου εν ονόματι Αsset.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει καλή γνώση των αγγλικών.

Τον Ιανουάριο του 2017 ενταχθηκε στην ομάδα της γραμματειακής υποστήριξης των εξ αποστάσεως προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί για εκείνη το πεδίο της Ψυχολογίας, του Μάρκετινγκ και της Συμβουλευτικής (coaching).

Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το διάβασμα και την γυμναστική.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tereza

Τερέζα Ζωγοπούλου

Η Τερέζα Ζωγοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας (2010-2014) και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Ευρωπαϊκές κοινωνίες και Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών, της πληροφορικής και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Έχει εργαστεί στο Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus⁺ 2016.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

stavr

Σταυρούλα Βεγιάζη

Η Σταυρούλα Βεγιάζη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη Λέσβου.Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2011-2015).

Στα πλαίσια των μαθημάτων “Θεωρίες Εκπαιδευτικών Οργανισμών: Εκπ/κή πολιτική και διοίκηση της εκπαίδευσης” και “Διδακτική της Γλώσσας: Το γλωσσικό μάθημα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Θεωρία και πράξη της διδασκαλίας” πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε ΓΕΛ Λύκειο.

Με κατατακτήριες εξετάσεις εισάγεται στο τμήμα Κοινωνιολογίας, σχολής Κοινωνικών επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2016).

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών και καλή γνώση των γαλλικών.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Ψυχολογίας,της Παιδαγωγικής, της Φιλοσοφίας, της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής (coaching).

Στο ελεύθερο χρόνο της παραδίδει μαθήματα αρχαίας ελληνικής γλώσσας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου και ασχολείται με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

elissavet

Ελισάβετ Γκινάλα

Η Ελισάβετ Γκινάλα γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας με αντικείμενο την Έρευνα στη τοπική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά, έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της κοινωνιολογίας και της εκπαίδευσης, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το ελεύθερο σχέδιο.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

papaioannou

Μαρίζα Παπαϊωάννου

Η Μαρία- Ζωή Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ειδικότερα όσον αφοράτην εκπαιδευτική διδασκαλία, τη διοργάνωση συνεδρίων, τις προωθητικές ενέργειες και την εισήγηση στα συνέδρια (14 μήνες).

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, γνωρίζει τα γαλλικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον της αποτελεί το πεδίο της δια βίου μάθησης, καθώς επιμορφώνεται συνεχώς.

Στον ελεύθερο της χρόνο συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tapini

Χρύσα Ταπίνη

Η Χρύσα Ταπίνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, γνωρίζει καλά αγγλικά, ενώ διαθέτει πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει συμμετάσχει στο Summer School και σε πολλά σεμινάρια.

Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, κατέχοντας Συστατική επιστολή και βεβαίωση εμπειρίας στην διδασκαλία εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες και ιδιαίτερα σε μαθητές που παρουσιάζουν σύνδρομο Διάχυτης Αναπτυξιακής Διαταραχής.

Τα πνευματικά και ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα είναι η Παιδοψυχολογία, τα Παιδαγωγικά και η Ειδική Αγωγή. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα είναι ο χορός, το θέατρο και μουσικές παραστάσεις.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως Κοινωνιολόγος στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επιπλέον, εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tery

Τερέζα Πρασσά

Η Τερέζα Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Ε. Π. Α. Σ. Ο.Α.Ε.Δ. με ειδίκευση στον τομέα της υποστήριξης συστημάτων υπολογιστικών συστημάτων.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώσης των αγγλικών και της Πληροφορικής.

Έχει λάβει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με την Εγκληματολογία, Παιδοψυχολογία και την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνη τεχνικής υποστήριξης στα Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 karabasi

Ειρήνη Καραμπάση

Η Ειρήνη Καραμπάση γεννήθηκε στο Πλωμάρι της Λέσβου. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Κοινωνιολογίας "Έρευνα για την ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή". Εργάζεται ως εκπαίδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση νομού Λέσβου απο το 2003. Είναι υπ. διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τμήμα Κοινωνιολογίας. Συμμετείχε σε πλήθος ερευνών και έχει συγγράψει το βιβλίο Coaching και Συμβουλευτική.

balasa

Κατερίνα Μπαλάσα

Η Αικατερίνη Μπαλάσα γεννήθηκε στην Κω.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας και έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ερευνητικά προγράμματα ως διοικητική γραμματέας και αργότερα στη μη κερδοσκοπική εταιρεία Ακαδημία των Πολιτών.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματειακή υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως δημοσιογράφος σε ηλεκτρονική εφημερίδα.

Διετέλεσε επιστημονική γραμματεία στην έκδοση του επιστημονικού περιοδικού Σύγχρονη Κοινωνία, Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία (2008-2012) και έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια. Επίσης, έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ ομιλεί επιπλέον με επάρκεια τα αγγλικά. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει εκδώσει το Βιβλίο Συμβουλευτική μέσω διαδικτύου (2011), μαζί με τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας Παπάνη Ευστράτιο, ενώ έχει επιμεληθεί την έκδοση τόμων και πρακτικών.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

Εργάζεται ως διευθύντρια των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…