Πρωτοποριακά Προγράμματα Ψυχικ…

Μοριοδοτούμενα Επαγγελματικά Προγράμματα Ψυχικής Υγείας Ιουνίου 2020 Πρωτοποριακά Προγράμματα με διπλή επιλογή: Δωρεάν για την γνώση Ή Με...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ…

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ  ΥΓΕΙΑΣ Επιστημονικά Υπεύθυνος: Ευστράτιος Παπάνης, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου...

Δωρεάν επιμόρφωση για πολίτες …

Αξιοποιήστε τις ατελείωτες ώρες περιορισμού με ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙΤΕ ψυχολογικά με την ένταξη σας...

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ …

Αξιοποιήστε τις ατελείωτες ώρες περιορισμού με ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙΤΕ ψυχολογικά με την ένταξη σας...

Σύντομο Ερωτηματολόγιο σχετικά…

Το ερωτηματολόγιο αποτελεί μια βασική και γρήγορη προσπάθεια καταγραφής των στάσεων του γενικού πληθυσμού σχετικά...

ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ …

ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (436 ΩΡΩΝ) Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας...

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη της...

Συνεργασίες/συμπράξεις με ιδιω…

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στα πλαίσια των ερευνητικών, επιμορφωτικών και...

ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:…

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη της...

Σχετικά με μας

Σχετικά με μας (1)

Η ομάδα μας

Επιστημονικά Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής

Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου Ευστράτιος Παπάνης

papanis.jpg

Ο Ευστράτιος Παπάνης γεννήθηκε στην Αγιάσο Λέσβου το 1969 σπούδασε ψυχολογία Παιδαγωγική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Reading της Μ. Βρετανίας. Παράλληλα έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης στο γνωστικό αντικείμενο της Παιδαγωγικής.

Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Θράκης και Ιωαννίνων και σχεδόν σε όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας. Σήμερα είναι μόνιμος Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο μέθοδοι εμπειρικής κοινωνικής έρευνας.

Έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει εκδώσει δεκατέσσερα βιβλία μεταξύ των οποίων αυτοεκτίμηση θεωρία και αξιολόγηση και ο θαμπωμένος καθρέφτης του εαυτού.

 prassa

Ελένη Πρασσά

Η Ελένη Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010 - 2014), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Έρευνα για Τοπική Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή» και υποψήφια διδάκτωρ Κοινωνιολογίας.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και πιστοποίηση VellumCambridge στη χρήση υπολογιστών.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Υπήρξε μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής κοινότητας του περιοδικού «JournalofRegionalandSocio-EconomicsIssues».

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Ιωαννίνων ως εκπαιδεύτρια και διοικητική γραμματέας στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Εγκληματολογίας, Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως αναπληρώτρια επιστημονικά υπεύθυνη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 \paklatz

Σοφία Πακλατζόγλου

Η Σοφία Πακλατζόγλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2007 - 2011) και του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2012 - 2016), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην σχολική ετερότητα και υποψήφια διδάκτωρ Θεολογίας.

Γνωρίζει αγγλικά, ιταλικά και πληροφορική ενώ έχει πτυχίο επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και του συστήματος γραφής και ανάγνωσης ατόμων με προβλήματα όρασης - Braille.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονταιστο πεδίο της δια βίου μάθησης, καθώς φροντίζει να επιμορφώνεται συνεχώς στα πεδία της Παιδαγωγικής, της Ειδικής Αγωγής και της Συμβουλευτικής.

Στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ της αρέσει το θέατρο, η μουσική και ο κινηματογράφος.

Την τρέχουσα περίοδο διδάσκει και εργάζεταιως γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

aliaga

Πηνελόπη Αλιάγα

Η Πηνελόπη Αλιάγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και της πληροφορικής.

Έχει υποστηρίξει οργανωτικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Κοινωνιολογίας,της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής.

Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

anagnost

Mαρία Αναγνωστοπούλου

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010-2014).

Στα πλαίσια του μαθήματος “Πρακτική Ασκηση" πραγματοποίησε πρακτική στον όμιλο "Ogilvy" και συγκεκριμένα στην Διαφημιστική εταιρεία Bold. Επίσης το χρονικό διάστημα 2015-2016 εργάστηκε στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων του ίδιου ομίλου εν ονόματι Αsset.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει καλή γνώση των αγγλικών.

Τον Ιανουάριο του 2017 ενταχθηκε στην ομάδα της γραμματειακής υποστήριξης των εξ αποστάσεως προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί για εκείνη το πεδίο της Ψυχολογίας, του Μάρκετινγκ και της Συμβουλευτικής (coaching).

Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το διάβασμα και την γυμναστική.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tereza

Τερέζα Ζωγοπούλου

Η Τερέζα Ζωγοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας (2010-2014) και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Ευρωπαϊκές κοινωνίες και Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών, της πληροφορικής και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Έχει εργαστεί στο Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus⁺ 2016.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

stavr

Σταυρούλα Βεγιάζη

Η Σταυρούλα Βεγιάζη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη Λέσβου.Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2011-2015).

Στα πλαίσια των μαθημάτων “Θεωρίες Εκπαιδευτικών Οργανισμών: Εκπ/κή πολιτική και διοίκηση της εκπαίδευσης” και “Διδακτική της Γλώσσας: Το γλωσσικό μάθημα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Θεωρία και πράξη της διδασκαλίας” πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε ΓΕΛ Λύκειο.

Με κατατακτήριες εξετάσεις εισάγεται στο τμήμα Κοινωνιολογίας, σχολής Κοινωνικών επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2016).

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών και καλή γνώση των γαλλικών.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Ψυχολογίας,της Παιδαγωγικής, της Φιλοσοφίας, της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής (coaching).

Στο ελεύθερο χρόνο της παραδίδει μαθήματα αρχαίας ελληνικής γλώσσας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου και ασχολείται με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

elissavet

Ελισάβετ Γκινάλα

Η Ελισάβετ Γκινάλα γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας με αντικείμενο την Έρευνα στη τοπική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά, έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της κοινωνιολογίας και της εκπαίδευσης, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το ελεύθερο σχέδιο.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

papaioannou

Μαρίζα Παπαϊωάννου

Η Μαρία- Ζωή Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ειδικότερα όσον αφοράτην εκπαιδευτική διδασκαλία, τη διοργάνωση συνεδρίων, τις προωθητικές ενέργειες και την εισήγηση στα συνέδρια (14 μήνες).

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, γνωρίζει τα γαλλικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον της αποτελεί το πεδίο της δια βίου μάθησης, καθώς επιμορφώνεται συνεχώς.

Στον ελεύθερο της χρόνο συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tapini

Χρύσα Ταπίνη

Η Χρύσα Ταπίνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, γνωρίζει καλά αγγλικά, ενώ διαθέτει πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει συμμετάσχει στο Summer School και σε πολλά σεμινάρια.

Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, κατέχοντας Συστατική επιστολή και βεβαίωση εμπειρίας στην διδασκαλία εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες και ιδιαίτερα σε μαθητές που παρουσιάζουν σύνδρομο Διάχυτης Αναπτυξιακής Διαταραχής.

Τα πνευματικά και ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα είναι η Παιδοψυχολογία, τα Παιδαγωγικά και η Ειδική Αγωγή. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα είναι ο χορός, το θέατρο και μουσικές παραστάσεις.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως Κοινωνιολόγος στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επιπλέον, εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

tery

Τερέζα Πρασσά

Η Τερέζα Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Ε. Π. Α. Σ. Ο.Α.Ε.Δ. με ειδίκευση στον τομέα της υποστήριξης συστημάτων υπολογιστικών συστημάτων.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώσης των αγγλικών και της Πληροφορικής.

Έχει λάβει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με την Εγκληματολογία, Παιδοψυχολογία και την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνη τεχνικής υποστήριξης στα Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 karabasi

Ειρήνη Καραμπάση

Η Ειρήνη Καραμπάση γεννήθηκε στο Πλωμάρι της Λέσβου. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Κοινωνιολογίας "Έρευνα για την ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή". Εργάζεται ως εκπαίδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση νομού Λέσβου απο το 2003. Είναι υπ. διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τμήμα Κοινωνιολογίας. Συμμετείχε σε πλήθος ερευνών και έχει συγγράψει το βιβλίο Coaching και Συμβουλευτική.

balasa

Κατερίνα Μπαλάσα

Η Αικατερίνη Μπαλάσα γεννήθηκε στην Κω.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας και έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ερευνητικά προγράμματα ως διοικητική γραμματέας και αργότερα στη μη κερδοσκοπική εταιρεία Ακαδημία των Πολιτών.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματειακή υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως δημοσιογράφος σε ηλεκτρονική εφημερίδα.

Διετέλεσε επιστημονική γραμματεία στην έκδοση του επιστημονικού περιοδικού Σύγχρονη Κοινωνία, Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία (2008-2012) και έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια. Επίσης, έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ ομιλεί επιπλέον με επάρκεια τα αγγλικά. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει εκδώσει το Βιβλίο Συμβουλευτική μέσω διαδικτύου (2011), μαζί με τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας Παπάνη Ευστράτιο, ενώ έχει επιμεληθεί την έκδοση τόμων και πρακτικών.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

Εργάζεται ως διευθύντρια των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Ποιοι είμαστε

Τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν τα πιο καινοτόμα επαγγελματικά σεμινάρια, σχεδιάζουν υψηλής ζήτησης πιστοποιήσεις και προσφέρουν καίριες επαγγελματικές εξειδικεύσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, αξιοποιώντας στο έπακρο την αμεσότητα των διά ζώσης παραδόσεων και την ευελιξία της ψηφιακής τεχνολογίας.

Όλα τα προγράμματα δομούνται κατόπιν έρευνας αναγκών αγοράς, πολλά από αυτά μοριοδοτούνται από το κράτος και αποτελούν το θεμέλιο για άμεση αποκατάσταση, ενδυνάμωση προσόντων και επικαιροποίηση δεξιοτήτων. Ενώ σχεδόν όλα τα προγράμματα προσφέρουν Ευρωπαϊκές Πιστωτικες Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης (ECVET).

Με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και τεκμηριωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης δίνουν όλα τα εχέγγυα για μια αναζωογόνηση της σταδιοδρομίας σας. Παράλληλα, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο δημοσίων και ιδιωτικών συνεργαζόμενων φορέων, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, διασφαλίζοντας πολλαπλασιαστικές προοπτικές στην Ε.Ε. Αναζητούμε παράφορα το πρωτόγνωρο, τιμούμε και βασιζόμαστε στο κλασικό, ανανεώνουμε τις μεθόδους διδασκαλίας, δίνουμε διαρκείς ευκαιρίες σε νέους συνεργάτες, ενσωματώνοντας την πείρα των παλαιοτέρων και δεν εγκαταλείπουμε χωρίς συμβουλευτική τους επιμορφούμενους για πολλά χρόνια μετά το πέρας των προγραμμάτων. Είμαστε τα ΜΟΝΑ Προγράμματα Δημοσίου Πανεπιστημίου, που τολμάμε να διδάσκουμε σε πολλές επαρχιακές πόλεις, μη επαναπαυόμενοι στις ευκολίες της Αθήνας και της Συμπρωτεύουσας.

Η κατάρτιση συμπληρώνεται από πλήθος προαιρετικών κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων, από δωρεάν συμπληρωματικές εκπαιδεύσεις, από προαιρετική και δωρεάν εμβάθυνση στη μεθοδολογία έρευνας και στο SPSS, από τη δυνατότητα δημοσίευσης σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό, από ανάρτηση άρθρων των καταρτιζόμενων στο psichologia.gr και από διαρκή υποστήριξη και συμβουλευτική από μία πλειάδα μεντόρων και προσωπικών καθοδηγητών.

Από το 2009 μέχρι σήμερα έχουμε διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία τα παρακάτω προγράμματα:

 1. Συμβουλευτική, διαχείριση κρίσεων και Ψυχομετρία
 2. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
 3. Διαπολιτισμική Αγωγή
 4. Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης ή/και ξένης γλώσσας
 5. Coaching μεστοιχείαΣυμβουλευτικής
 6. Executive coaching and management
 7. Συμβουλευτική, life coaching and mentoring
 8. Παιδοψυχολογία
 9. Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Συμβουλευτική
 10. Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός
 11. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων
 12. Αρχές, φιλοσοφία και διδακτική μεθοδολογία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
 13. Σχολική Ψυχολογία
 14. Ψυχολογία και Τέχνη
 15. Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός και Θετική Ψυχολογία (NLP)
 16. Θεραπεία και Εκπαίδευση Παιδιών με Αυτισμό και Διαταραχές Επικοινωνίας (TEACCH)
 17. Kλινική Ψυχολογία
 18. Ανοιχτά Σεμινάρια Ψυχολογίας
 19. Κατάρτιση Στελεχών Ανθρωπιστικών Οργανώσεων
 20. Εγκληματολογία και Δικαστική Ψυχολογία
 21. Εισαγωγή στην Εγκληματολογία: Έγλημα και Ψύχωση
 22. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων
 23. Εκπαίδευση Συνοδών Παράλληλης Στήριξης

Δωρεάν επιμορφώσεις στα αντικείμενα:

 1. Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής
 2. Κοινωνιολογία και Ψυχολογία της υγείας
 3. Διαχείριση σχολικής τάξης - ο εκπαιδευτικός ως σύμβουλος
 4. Μεθοδολογία έρευνας
 5. Oικογενειακό δίκαιο για κοινωνικούς επιστήμονες
 6. Συναισθηματική νοημοσύνη και αυτοεκτίμηση
 7. Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία
 8. Εισαγωγή στην επιστήμη της Ψυχολογίας
 9. Ψυχολογίκές πρώτες βοήθειες
 10. Το Α-Ω των συμβουλευτικών συνεδριών
 11. Κοινωνική Ανθρωπολογία
 12. Εισαγωγή στην εγκληματολογία: Έγλημα και Ψύχωση
 13. Ημερίδες και Επιστημονικά Συνέδρια σε όλη την Ελλάδα

Λοιπές Επιμορφωτικές Δράσεις

 1. Ημερίδες για θέματα Ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα
 2. Επιστημονικά Συνέδρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
 3. Θερινο Σχολείο: Το 2019 η εκπαίδευση συνδυάζεται με τις διακοπές. Τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης διοργανώνουν θερινό σχολείο στο Πλωμάρι της Λέσβου με τίτλο:Συμβουλευτική, Εκπαίδευση και Ετερότητα. Πληροφοριες:https://summer-schools.aegean.gr/el/Counsel2019

Συνοπτικά, τα οφέλη της εγγραφής σε κάποιο από τα σεμινάρια μας είναι:

 1. Διαδικτυακές ή διά ζώσης συναντήσεις
 2. Γνωστικά αντικείμενα, που συμπληρώνουν τις ελλείψεις των προπτυχιακών προγραμμάτων ψυχικής υγείας και ανταγωνίζονται την εξειδίκευση των μεταπτυχιακών.
 3. Εναρμονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
 4. Διδακτικό προσωπικό με μεταπτυχιακά και διδακτορικά στην Ψυχολογία, την Εκπαίδευση και τις Κοινωνικές Επιστήμες
 5. Πολυπληθής διοικητική υποστήριξη και διαρκής συμβουλευτική αρωγή στους εκπαιδευόμενους
 6. 50% έκπτωση ΣΕ ΕΝΑ πρόγραμμα της επιλογής σας σε κάθε επόμενη προκήρυξη. Πολλές δωρεάν κοινωνικές και επιμορφωτικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα
 7. Πιθανές μοριοδοτήσεις, ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία και προνομιακή αναγνώριση στον ιδιωτικό τομέα
 8. Ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες (προαιρετικά), δυνατότητα για πιστοποίηση certa για μεταπτυχιακές σπουδές σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια
 9. Πρακτική άσκηση, όπου κρίνεται αναγκαίο

10.Διοργάνωση συνεδρίων και έκδοση επιστημονικών περιοδικών με κριτές, στα οποία δημοσιεύονται άρθρα των επιμορφουμένων.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Οι καταρτιζόμενοι στα Προγράμματά μας λαμβάνουν ολόπλευρη εκπαίδευση, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ακολουθούν κατά γράμμα την ακαδημαϊκή ηθική και δεοντολογία. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, που ενδεχομένως ανακύπτουν με το διάλογο, τους κανονισμούς και την επικοινωνία. Γιατί, τελικά, η κατάρτιση αποκτά νόημα μόνο εάν γίνει κοινωνικό βίωμα.

Η ομάδα μας

Επιστημονικά Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής

Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου Ευστράτιος Παπάνης

Ο Ευστράτιος Παπάνης γεννήθηκε στην Αγιάσο Λέσβου το 1969 σπούδασε ψυχολογία Παιδαγωγική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Reading της Μ. Βρετανίας. Παράλληλα έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης στο γνωστικό αντικείμενο της Παιδαγωγικής.

Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Θράκης και Ιωαννίνων και σχεδόν σε όλα τα ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας. Σήμερα είναι μόνιμος Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο μέθοδοι εμπειρικής κοινωνικής έρευνας.

Έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει εκδώσει δεκατέσσερα βιβλία μεταξύ των οποίων αυτοεκτίμηση θεωρία και αξιολόγηση και ο θαμπωμένος καθρέφτης του εαυτού.

 Ελένη Πρασσά

Η Ελένη Πρασσά γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010 - 2014), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Έρευνα για Τοπική Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή» και υποψήφια διδάκτωρ Κοινωνιολογίας.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και πιστοποίηση VellumCambridge στη χρήση υπολογιστών.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Υπήρξε μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής κοινότητας του περιοδικού «JournalofRegionalandSocio-EconomicsIssues».

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Ιωαννίνων ως εκπαιδεύτρια και διοικητική γραμματέας στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Εγκληματολογίας, Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως αναπληρώτρια επιστημονικά υπεύθυνη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σοφία Πακλατζόγλου

Η Σοφία Πακλατζόγλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2007 - 2011) και του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2012 - 2016), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην σχολική ετερότητα και υποψήφια διδάκτωρ Θεολογίας.

Γνωρίζει αγγλικά, ιταλικά και πληροφορική ενώ έχει πτυχίο επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και του συστήματος γραφής και ανάγνωσης ατόμων με προβλήματα όρασης - Braille.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονταιστο πεδίο της δια βίου μάθησης, καθώς φροντίζει να επιμορφώνεται συνεχώς στα πεδία της Παιδαγωγικής, της Ειδικής Αγωγής και της Συμβουλευτικής.

Στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ της αρέσει το θέατρο, η μουσική και ο κινηματογράφος.

Την τρέχουσα περίοδο διδάσκει και εργάζεταιως γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πηνελόπη Αλιάγα

Η Πηνελόπη Αλιάγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και της πληροφορικής.

Έχει υποστηρίξει οργανωτικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Κοινωνιολογίας,της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής.

Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Mαρία Αναγνωστοπούλου

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2010-2014).

Στα πλαίσια του μαθήματος “Πρακτική Ασκηση" πραγματοποίησε πρακτική στον όμιλο "Ogilvy" και συγκεκριμένα στην Διαφημιστική εταιρεία Bold. Επίσης το χρονικό διάστημα 2015-2016 εργάστηκε στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων του ίδιου ομίλου εν ονόματι Αsset.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει καλή γνώση των αγγλικών.

Τον Ιανουάριο του 2017 ενταχθηκε στην ομάδα της γραμματειακής υποστήριξης των εξ αποστάσεως προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί για εκείνη το πεδίο της Ψυχολογίας, του Μάρκετινγκ και της Συμβουλευτικής (coaching).

Στο ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το διάβασμα και την γυμναστική.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τερέζα Ζωγοπούλου

Η Τερέζα Ζωγοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας (2010-2014) και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Ευρωπαϊκές κοινωνίες και Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών, της πληροφορικής και της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Έχει εργαστεί στο Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus⁺ 2016.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σταυρούλα Βεγιάζη

Η Σταυρούλα Βεγιάζη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη Λέσβου.Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2011-2015).

Στα πλαίσια των μαθημάτων “Θεωρίες Εκπαιδευτικών Οργανισμών: Εκπ/κή πολιτική και διοίκηση της εκπαίδευσης” και “Διδακτική της Γλώσσας: Το γλωσσικό μάθημα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Θεωρία και πράξη της διδασκαλίας” πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε ΓΕΛ Λύκειο.

Με κατατακτήριες εξετάσεις εισάγεται στο τμήμα Κοινωνιολογίας, σχολής Κοινωνικών επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2016).

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει άριστη γνώση των αγγλικών και καλή γνώση των γαλλικών.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της Ψυχολογίας,της Παιδαγωγικής, της Φιλοσοφίας, της Ειδικής αγωγής και της Συμβουλευτικής (coaching).

Στο ελεύθερο χρόνο της παραδίδει μαθήματα αρχαίας ελληνικής γλώσσας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου και ασχολείται με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ελισάβετ Γκινάλα

Η Ελισάβετ Γκινάλα γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίουμε Παιδαγωγική Επάρκεια (ΑΣΠΑΙΤΕ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης: Έρευνα για την τοπική ανάπτυκη και Κοινωνική Συνοχή, του Τμήματος Κοινωνιολογίας με αντικείμενο την Έρευνα στη τοπική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώση των αγγλικών. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά, έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ επίσης έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στα πεδία της κοινωνιολογίας και της εκπαίδευσης, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το ελεύθερο σχέδιο.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Χρύσα Ταπίνη

Η Χρύσα Ταπίνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, γνωρίζει καλά αγγλικά, ενώ διαθέτει πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει συμμετάσχει στο Summer School και σε πολλά σεμινάρια.

Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, κατέχοντας Συστατική επιστολή και βεβαίωση εμπειρίας στην διδασκαλία εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες και ιδιαίτερα σε μαθητές που παρουσιάζουν σύνδρομο Διάχυτης Αναπτυξιακής Διαταραχής.

Τα πνευματικά και ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα είναι η Παιδοψυχολογία, τα Παιδαγωγικά και η Ειδική Αγωγή. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα είναι ο χορός, το θέατρο και μουσικές παραστάσεις.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως Κοινωνιολόγος στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επιπλέον, εργάζεται στην διοικητική υποστήριξη των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τερέζα Πρασσά

Η Τερέζα Πρασσάγεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Ε. Π. Α. Σ. Ο.Α.Ε.Δ. με ειδίκευση στον τομέα της υποστήριξης συστημάτων υπολογιστικών συστημάτων.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ διαθέτει πολύ καλή γνώσης των αγγλικών και της Πληροφορικής.

Έχει λάβει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με την Εγκληματολογία, Παιδοψυχολογία και την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνη τεχνικής υποστήριξης στα Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ειρήνη Καραμπάση

Η Ειρήνη Καραμπάση γεννήθηκε στο Πλωμάρι της Λέσβου. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Κοινωνιολογίας "Έρευνα για την ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή". Εργάζεται ως εκπαίδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση νομού Λέσβου απο το 2003. Είναι υπ. διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τμήμα Κοινωνιολογίας. Συμμετείχε σε πλήθος ερευνών και έχει συγγράψει το βιβλίο Coaching και Συμβουλευτική.

Κατερίνα Μπαλάσα

Η Αικατερίνη Μπαλάσα γεννήθηκε στην Κω.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας και έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ερευνητικά προγράμματα ως διοικητική γραμματέας και αργότερα στη μη κερδοσκοπική εταιρεία Ακαδημία των Πολιτών.

Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματειακή υποστήριξη στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως δημοσιογράφος σε ηλεκτρονική εφημερίδα.

Διετέλεσε επιστημονική γραμματεία στην έκδοση του επιστημονικού περιοδικού Σύγχρονη Κοινωνία, Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία (2008-2012) και έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια. Επίσης, έχει υποστηρίξει οργανωτικά και επιστημονικά την υλοποίηση επιστημονικών συνεδρίων.

Μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ ομιλεί επιπλέον με επάρκεια τα αγγλικά. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ECDL στη χρήση υπολογιστών.

Έχει εκδώσει το Βιβλίο Συμβουλευτική μέσω διαδικτύου (2011), μαζί με τον Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνιολογίας Παπάνη Ευστράτιο, ενώ έχει επιμεληθεί την έκδοση τόμων και πρακτικών.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο της Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Κοινωνιολογίας και της Μεθοδολογίας Έρευνας.

Εργάζεται ως διευθύντρια των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πηνελόπη Πουλερού

Η Πηνελόπη Πουλερού γεννήθηκε στη Χίο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, του Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2000-2004) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη διδακτική της Γαλλικής γλώσσας ως δεύτερης και ξένης και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και πληροφορική.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε συνέδρια και ημερίδες και έχει υποστηρίξει οργανωτικά την υλοποίηση συνεδρίων. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ιωάννα Δεληγεωργίου

Η Ιωάννα Δεληγεωργίου γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση. Γνωρίζει αγγλικά και πληροφορική, ενώ έχει συμμετάσχει οργανωτικά στην υλοποίηση συνεδρίων και επιστημονικών ημερίδων. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ιωάννης Σακαράκας

Ο Ιωάννης Σακαράκας γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτος το Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής (Πάντειον Πανεπιστήμιο), ενώ γνωρίζει αγγλικά και πληροφορική. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μαριάννα Ανδριώτη

Η Μαριάννα Ανδριώτη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της προσχολικής αγωγής και του εκπαιδευτικού σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και πληροφορική.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε συνέδρια και ημερίδες και έχει υποστηρίξει οργανωτικά την υλοποίηση συνεδρίων. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται ως γραμματέας στα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τεχνικός Υπεύθυνος:

Παναγιώτης Λουλαδέλης

Πτυχιούχος Πληροφορικής (Α.Ε.Ι.), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην "Πολιτισμική Πληροφορική & Επικοινωνία", email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2251036547 και 2251036566, fax. 2251036548, βιογραφικό: http://el-emke.aegean.gr/ext-files/gr-cv/cv-Louladelis-Panayiotis.pdf

Καθηγητές Προγραμμάτων

ΜΕΛΗ ΔΕΠ

 1. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 2. ΚΟΡΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 3. ΠΑΠΑΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 4. ΠΕΠΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ
 5. ΡΟΥΣΗ - ΒΕΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ι., ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, MSC, PHD, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ Π.Θ.
 6. ΣΑΛΜΟΝΤ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Τ. ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
 7. ΣΚΑΝΑΒΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 8. ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑ, POSTDOC ON AUTISM, PHD, MED ASSISTANT PROFESSOR - AUTISM SPECTRUM DISORDERS UNIVERSITY OF MACEDONIA. DEPARTMENT OF EDUCATIONAL AND SOCIAL POLICY

ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ -ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 1. Δρ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΑΔΑΜΟΣ, ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣΤΟΥΤΜΗΜΑΤΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣΚΑΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
 2. Δρ. ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 3. ΑΝΔΡΟΝΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, BA,BSc,MSc,PhDc- ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 4. Υπ. Δρ. ΑΝΕΣΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 5. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, MSC, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ COACH
 6. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 7. ΒΑΡΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 8. ΒΑΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
 9. ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
 10. ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 11. ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, MSC ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΑΠΘ)
 12. ΕΚΙΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
 13. ΚΑΡΓΗ ΟΛΓΑ, ΝΟΜΙΚΟΣ
 14. Υπ. Δρ. ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ
 15. ΚΙΖΙΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, MASTER ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ – ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 16. Υπ. Δρ. ΚΟΖΙΩΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ, MS.C.ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
 17. ΚΥΡΙΚΑΚΗΕΦΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, EDUCATIONALMENTOR&&BUSINESSCOACH, INTERNATIONALNLPTRAINER
 18. ΜΑΝΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΡ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 2ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 19. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ COACH - ITHACA – ACHIEVEMENTCOACHINGANDMENTORING, ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
 20. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΟΜΕΝΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, MASTER ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
 21. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Master ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ COACH
 22. Υπ. Δρ. ΜΑΤΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Φιλόλογος με ΜΑSTER ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
 23. ΔΡ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ
 24. Υπ. Δρ. ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ, B.A. - GRAD.D. - M.A. - M.ED.
 25. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΛΛΥ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
 26. ΔΡ. ΜΠΟΥΝΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ, ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ
 27. ΔΡ. ΠΑΛΑΖΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, MSC ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
 28. ΠΑΛΛΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ASSOCIATE CERTIFIED COACH (ACC – ICF), BUSINESS & LIFE COACH, TRAINER & PUBLIC SPEAKER, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
 29. ΔΡ. ΠΑΞΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 30. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ECONOMIST, M.SC.
 31. Δρ. ΠΑΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΕΕΔΙΠ Ι) ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ
 32. ΠΙΛΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, KOIΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, ΜΕ MASTER ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
 33. ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 34. ΔΡ. ΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 35. ΡΟΥΣΟΧΑΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, MSC.,ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
 36. ΣΑΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΝΟΜΙΚΟΣ
 37. ΣΕΒΑΣΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, MASTER ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
 38. ΣΙΟΥΤΗ ΖΩΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, MSC ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
 39. ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
 40. ΔΡ. ΣΠΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΤΔΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
 41. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ADVENTURE TRAINING SPECIALIST
 42. ΣΦΑΓΜΕΝΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 43. Υπ. Δρ.ΤΖΙΩΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠAΙΔΑΓΩΓΟΣ ΜΕ MASTER ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
 44. ΤΡΙΠΟΛΙΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 45. ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
 46. ΤΣΙΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Μ.Μ., ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΔΙΔΑΣΚΩΝ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ (Π.Δ. 407/80_ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ), ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 47. Δρ. ΤΣΟΥΚΑΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
 48. ΦΙΣΤΕ ΜΑΡΚΕΛΛΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 49. ΦΟΥΝΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΒΑ, BSC, MPHI, PHD CAND
 50. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ASSOCIATE CERTIFIEDCOACH (ACC) ΑΠΟ ΣΘΝ INTERNATIONALCOACHFEDERATION (ICF), CERTIFIEDPROFESSIONALCOACH (CPC) ΑΠΟ ΣΘΝ INTERNATIONALCOACHACADEMY (ICA), ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣΕΝΗΛΙΚΩΝ
 51. ΥΠ. ΔΡ. ΨΑΛΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΜASTER ΑΠΘ
 52. ΨΑΡΓΙΑΝΟΣ ΕΡΜΟΛΑΟΣ, (M.Ed.) ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΣΥΥ), ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΟΠΠΕΠ

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…